Monday Morning Letter

Här hittar du senaste utgåvan av Max Söderpalms Monday Morning Letter, det inspirerande nyhetsbrevet som genom 10 år lärt mer än 100 000 säljare att göra bättre affärer. Välj mellan att se det på video eller att läsa det.
Glödhet i höst


Äntligen är den här! Alla stjärnsäljares bästa tid. Jag brukar kalla den för ”långa säljhösten” och för dig som vill bli bäst finns det inget bättre.


För nu kommer du få göra det du helst av allt vill. Sälja i lugn och ro.


Inga onödiga avbrott, inga tre- och fyra dagars veckor. Helt enkelt många, många veckor i rad: måndag till fredag. Och perfekt läge att ta vara på tiden!


Visst har du längtat efter det, eller hur?


Eller har du inte det? Tyvärr känner jag många säljare som har svårt att fokusera när kvällarna blir mörkare och kylan kommer tillbaka.Kanske drabbas du av vemod för hur långt det är till nästa semester och blirledsen och nere av det?


Det spelar ingen roll! Verkligen inte! För vilken av grupperna du än tillhör så har du kommit alldeles, precis rätt.


Monday Morning Letter finns för att du ska glöda i höstmörkret. Jag vet att just du som läser har precis lika stor chans som vem som helst att lyckas mer än väl med ditt säljarbete i höst, bara du får lite hjälp. Det är den hjälpen du får här, av mig.


Du kommer hela hösten att få goda och konkreta råd, inspirerande berättelser om andra säljare som lyckats. Alltså en väg och en plan, som om du följer den kommer hjälpa dig enormt på din väg mot din egen framgång.


För det är dit jag vill att du ska sikta. Våga se framåt ända till den plats där du är din egen stjärna, där du är nöjd med dig själv. Där du har lyckats med det där som du trodde att bara alla andra skulle klara,och att du hade inte hade någon chans.


Jag tar därför chansen att utmana dig här och nu. Tänk om det faktiskt är din tur nu? Tänk om du om ett år kan se tillbaka på vad du gjort. Tänk om det är du som kan knyta ena handen, sträcka den högt över ditt huvud och vråla YES? 


Tänk om det segerskriket kan starta längst nere i tårna,explodera när det når ditt hjärta, eka när det passerar din hjärna och slungasut ur din mun när DU NÅR DITT MÅL?


Det är det som står på spel här. Det kommer självklart attkosta. Inte pengar utan snarare din tid, din fokus och din energi. Men bli inte rädd för det. För allvarligt talat om du tänker efter lite nu…


Vilket vill du helst? Att ännu en gång ge vika för känslanav att inte riktigt orka eller våga? Eller att faktiskt ge dig själv chansen att få känna dig som en vinnare och uppleva din egen största seger? Och vråla ett segervrål som jag just beskrev.


Häng med hela hösten i Monday Morning Letter och följ rådenså kommer du dit.


Allt går!


- Max


PS. Du som redan är iZONEN-medlem. Logga in i iZONEN och kolla in filmerna om att sätta ditt mål. Du hittar dom under fliken säljstarten.


Är du ännu inte medlem?


Fyll i namn, epost och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort.