Monday Morning Letter

Här hittar du senaste utgåvan av Max Söderpalms Monday Morning Letter, det inspirerande nyhetsbrevet som genom 10 år lärt mer än 100 000 säljare att göra bättre affärer. Välj mellan att se det på liveinspelad video eller att läsa det. 


Inne i iZONEN hittar du alla video-MML och allt annat du behöver för att lära dig att öka din försäljning.  

Visste du att mer än 1000 företag och 20000 säljare redan är medlemmar i iZONEN? Att vara medlem innebär att du har tillgång till mer än 150 videos med konkret säljträning med mig + ljudböcker, utmaningar och mycket annat. Så att du kan träna sälj 24 timmar om dygnet.

Vill du prova iZONEN utan kostnad och få reda på hur vi kan hjälpa er att öka försäljningen? 100 företag får chansen, ta den före dina konkurrenter!


När hela världen hjälper till


Det finns mycket att vinna på att göra saker med fart. I alla fall om du gör rätt saker.


Och du har säkert läst både här i MML och på många andra ställen att ökat tempo är ett av dom snabbaste sätten att öka försäljningen.


- Nej, nej, nej! Kom inte dragandes med att jag ska jobba snabbare nu igen. Jag hinner inte! Jag orkar inte!

- Om du slutar klaga och läser vidare ska du få en vinkel och en förklaring som faktiskt skulle kunna leda fram till att du äntligen lämnar gnällhörnan och sätter igång att göra rätt saker istället.

I min bok Beviset beskriver jag ett par olika saker. En av dom viktigaste är hur en person i det glada laget tar sig framåt på sin väg till det han eller hon vill åstadkomma, till sitt mål.


Ordet SNABBT är ett av nyckelorden.

Vägen till ditt mål är en spännande resa, nästan som ett äventyr med Indiana Jones. Du möter faror på vägen och mäktiga fiender (gnällhörnan och konkurrenterna) som vill göra allt för att för att du inte ska lyckas.

Du träffar också bundsförvanter och reskamrater som vill hjälpa dig och är på väg åt ungefär samma håll. Till exempel andra drivna människor som du kan prata med och som förstår hur du tänker, eftersom dom har sina egna mål.


I många sådana äventyr finns det också visa män och kvinnor, som Yoda i Star Wars, som ger råd och blir kraftkällor som blir precis avgörande för om hjälten (DU) i äventyret ska lyckas.


Monday Morning Letter är en sådan kraftkälla. Som vecka efter vecka vill påminna om olika saker så att du en dag når dit du vill.


Den stora fördelen med att lägga på ett kol och jobba snabbt när du:

- startar ett nytt projekt

- vill utveckla dig till stjärnsäljare

- vill ut med en ny produkt eller tjänst på marknaden

är att ju fortare du gör det, desto mer hjälp får du av andra.

- Vadå hjälp? Det är ju ingen som hjälper mig med några affärer.

- Jo det är det! Om du håller ögonen öppna medan du springer samtidigt som du klara rav att göra allting rätt under din bearbetning så sätter du krafter i rullning som du inte trodde fanns.

Säg till exempel att du BÅDE gör 1 extra kundmöte i veckan eller 1 extra telefonpresentation om dagen varje dag fram till jul. SAMTIDIGT som du skärper dig, är noggrann och frågar efter referenser på varje möte.

Plötsligt en dag kanske du får ett knivskarpt mejl från en kund, som plötsligt har träffat någon, kommit att tänka på dig och lämnar en kontakt som ger dig en klar affär.

Och om du inte hade gjort det extra mötet och där frågat efter referenser hade detta aldrig hänt?

Nu frågar jag dig:

Var det värt att jobba lite hårdare, lite snabbare för att få vara med om det?

Det som hänt är att du har tänkt ut din väg mot ditt mål och fullkomligt vräkt massa positiv energi åt rätt håll. Då fungerar världen så att då får du all hjälp du behöver.

Kanske inte exakt som du föreställt dig. Men den kommer, var så säker!


Allt går!

- MaxVill du prova iZONEN utan kostnad och få reda på hur vi kan hjälpa er att öka försäljningen?


KLICKA HÄR